ArcheoSupport bv
Postbus 41091
9701 CB GroningenMob.06-29060092

ArcheoSupport

Marcella Blom

Marcella BlomNaam: drs. Marcella Blom
Telefoon: 06-24587974
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kwalificatie: KNA-archeoloog, materiaalspecialist archeologisch leder.

 

Opleiding: Marcella is in 2001 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de Klassieke en Mediterrane Archeologie.

 

Marcella heeft tijdens en na haar studie werkervaring opgedaan bij diverse archeologische bedrijven.  In 2003 is ze gaan werken voor ARC bv, in eerste instantie als veldmedewerker en al vrij snel als veldarcheoloog, waarbij ze zowel kleine als grotere projecten en opgravingen heeft geleid. Haar taken hierbij waren: het aansturen van het veldteam, contacten onderhouden met de betreffende opdrachtgevers en het bevoegde gezag en het verwerken van de onderzoeksgegevens in een rapportage of een publicatie.

Vanaf 2005 breidde Marcella haar werkzaamheden bij ARC bv uit met het specialisme Romeins importaardewerk en daarna ook de materiaalcategorie leer.  Als leerspecialist verzorgde ze de conservatie van lederen voorwerpen, de analyse ervan en vervolgens de rapportage. Naast haar werk als veldarcheoloog/projectleider  en specialist leer hield ze zich ook bezig met het deponeren van archeologische projecten in een centraal database systeem (Archis) en was ze mede verantwoordelijk voor het E-deponeren van projecten van ARC bv.

 

Publicatielijst Marcella Blom