ArcheoSupport bv
Postbus 41091
9701 CB GroningenMob.06-29060092

Deponeren

ArcheoSupport zorgt ervoor dat binnen twee jaar na afronding van het veldwerk alle (geselecteerde) vondsten, monsters en de complete originele onderzoeksdocumentatie wordt overgedragen aan de aangewezen provinciale of gemeentelijke depothouder, conform de eisen van die depothouder.
We zorgen voor een snelle en efficiënte overdracht. We kunnen hiervoor garant staan doordat we goed op de hoogte zijn van alle verschillende eisen van de provinciale en de gemeentelijke depots.
We kunnen op locatie de vondsten en de documentatie voorbereiden op de deponering. Dat  betekent: dozen inpakken, de gegevens controleren en de documentatie uitgewerkt en al op een cd-rom branden. U hoeft vervolgens zelf alleen nog de documentatie te laten beoordelen en kunt na het akkoord van het depot direct een afspraak maken voor het deponeren.
Desgewenst kunnen we het volledige traject zelfstandig uitvoeren: de vondsten ophalen, deze per categorie in dozen inpakken, de documentatie uitwerken, deze laten beoordelen en na het akkoord naar de depots transporteren.

Het deponeren van het analoge en digitale gegevensbestand alsmede van het archeologische vondstmateriaal wordt bij ArcheoSupport uitgevoerd door mevr. drs. Hulya Halici.

Alle diensten